History

                               MVC Para Siempre Unidos – 8 Ball Crew

Ontstaan

Velen van ons zijn al vele jaren met elkaar bevriend, sommige zijn zelfs, zoals de Fundadors aangetrouwde familie van elkaar. Hier komen ook weer 2 hele verschillende culturen samen namelijk het Molukse en het Woonwagen cultuur. Beide culturen worden door de maatschappij en de regering in een hoekje geplaatst net als de motorwereld, maar alle 3 zullen zij niet zonder strijd ten onder gaan. Door deze culturen samen te brengen laten de Fundadors ook zien dat het helemaal niet uitmaakt wie je nu bent en waar je vandaan komt. Door onze colors te dragen laten we zien dat we tegen de onderdrukking zijn, iedereen in Nederland behoort vrij te zijn en zouden blij moeten zijn dat we in Nederland mogen wonen.

Doordat de meesten al een motor in hun bezit hadden en onderling vaak samen reden, kregen we het idee om een eigen MVC op te richten. Omdat dit niet zomaar geaccepteerd zou worden door de MC wereld hebben wij een bevriende 3 patch club genaamd Black Jackets Holland hierbij betrokken. Deze zijn al vanaf 1985 een bestaande club in Duitsland en zijn sinds 2009 ook een feit in Nederland. Eén van de Pengassas (oprichter) van de Black Jackets is de broer van onze President en Vice Pres deze zijn dus door bloed verbonden, waardoor de band nog sterker is onderling. Met hun hulp was onze MVC een Feit en hebben wij ons vest aangetrokken op 20-06-2015 bij het zoveel jarig bestaan van Black Jackets Holland en werden zo toen geïntroduceerd in de MC wereld.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Uitleg van ons Logo

Top Rocker :

Para Siempre is de Clubnaam wat vrij vertaald is van uit het Spaans naar Nederlands “voor altijd”

Midden patch :

Ring – achter de Skull staat voor Absolute Vrijheid wat weer refereert naar het motor rijden waardoor we ons vrij voelen en door niets gebonden zijn.

Skull en Elvis look – rebelsheid maar ook het overwinnen van de dood en daarna alsnog verbonden zijn.

8 ball in het oog staat weer voor leven op het randje wat weer refereert naar de vrijheid van op een motor zitten en het Lot laten bepalen.

Bottom Rocker :

8 Ball Crew dit is gekozen omdat de Black Jackets ons op weg hebben geholpen   en zij deze ook als Bottom Rocker dragen. De 8 verwijst naar de 8e letter in het alfabet en dat is de letter H van Holland.

Site Rockers :

Unidos, wat vrij vertaald is vanuit het Spaans naar Nederlands “verbonden” en dan alles aan elkaar staat er ‘Voor altijd verbonden 8 Ball Crew”. Wat weer staat voor Broederschap wat staat voor Respect, Loyalty en Trust

Primero, Dit staat voor de 8 jongens die als eerste bij de club waren toen de Fundadors de club aan het oprichten waren. Deze 8 hebben op 20-06-2015 hun vest aangetrokken en zo de wereld laten zien dat Para Siempre Unidos een feit is

Dordrecht, staat uiteraard voor de Stad waar wij vandaan komen en ons thuis basis is en altijd zal blijven

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MVC Para Siempre is geen MC maar streeft wel naar de MC gedragsregels, waar een ieder lid zich aan zal moeten houden! Van elk lid word er verwacht dat hij regelmatig een avond de club bezoekt en dat hij aan de activiteiten mee doet die de club organiseert. De club staat natuurlijk hoog in het vaandel bij een ieder net als familie. Motor rijden is een passie die we allemaal koesteren en om mooie tijden op de motor mee maken. Daarnaast brengen de clubavonden en de gezelligheid de samenhorigheid als broeders ten goede.


mvc Para Siempre